Så kan vi sammanfatta genomslaget för Karlskrona Stadslopp. Igår jobbade vi intensivt med att sprida ordet om Karlskronas nya stadslopp i alla olika typer av media. Vi kan konstatera att efter dag 1 har tävlingssajten besökts av över 1000 unika besökare, Karlskrona Stadslopp på Facebook har fått över 300 följare, våra sidor har delats i mängder och en hel del frågor och positiv feedback har nått oss. Kanske fick du också en flyer i din hand när Blodomloppet avgjordes i Karlskrona igår kväll? Detta gör oss ännu mer taggade att presentera ett unikt lopp den 31 juli, då vi också hoppas få se många av er på startlinjen!

Karlskrona Stadslopp i Eftermiddagen, Sveriges Radio Blekinge P4 (lyssna 41 minuter in i sändningen)
Om Karlskrona Stadslopp på taggade.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s