Ulf Lundell konsert från ovan. Sailfesten. StortorgetAnmälan till årets upplaga av Karlskrona Stadslopp har varit öppen sedan igårkväll och vi märkte direkt att flera ville vara först i listan!

Vi kommer att lotta ut de 10 festivalpassen bland de 300 första successivt, så vi lottar ut ett festivalpass per 30:e anmäld deltagare. Vi har redan nått 30 med råge och kan presentera den första vinnaren som är Frida Nylin! Stort grattis Frida! Du kommer att kunna hämta ut ditt festivalpass i samband med att du hämtar din nummerlapp.

Vi vill också påminna om att genomföra alla steg i bokningen när ni anmäler er, inklusive det sista betalsteget mot din kortleverantör/internetbank. Det är först när du kommer så långt som till en bokningsbekräftelse som din anmälan är helt genomförd. Vi ser ett ganska stort antal obekräftade bokningar som inte syns i listan över de anmälda. Syns du inte i listan över de anmälda har din bokning inte slutförts och inga pengar har dragits från ditt kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s