cykeltrimUnder några veckor framöver gasar vi på lite extra och kör några extra utlottningar bland er som anmält sig till Karlskrona Stadslopp. Varje vecka kommer det utöver festivalpass att lottas ut extra produkter till er som hittills anmält sig. Denna veckan lottar vi ut 10 paket av OK Orions populära Cykeltrim (värda 80 kronor styck). Du ska cykla längs de vackra vägarna på Sturkö, Tjurkö och Senoren och para ihop rätt punkt på kartan med rätt fotografi. Du har hela sommaren på dig.

Alla som är anmälda till loppet den 1 juni är med i utlottningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s