banner_500pix_bigger_lasse[1]Nästa helg har Marinmuséet i Karlskrona stor invigning av den världsunika Neptunhallen. Vi lottar nu ut 10 biljetter till de båda konserter som ges under invigningshelgen. Under dessa båda kvällar kommer Lasse Berghagen, Ebbot Lundberg, Liverpool, Ace Wilder, Ken Ring, Ida Adée och Bitte Appelqvist att uppträda. Är du anmäld till Karlskrona Stadslopp senast nu på söndag 1 juni har du chans att vinna biljetter till någon av dagarna! Vi lottar ut 5 biljetter till fredagskonserten och 5 till lördagskonserten. Biljetterna är värda 295 kr styck.

Anmäl dig till Karlskrona Stadslopp redan idag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s