img_4174[1]Vi har av flera anledningar beslutat oss för att tidigarelägga sista datum för föranmälan till den 1 juli. Detta främst för att det är jättesvårt att prognosticera hur många deltagare som kommer till start detta debutår. Vi vill kunna erbjuda chiptidtagning och medaljer till alla! Vi anpassar oss därför efter de produktionstider som finns. När vi ser hur många som föranmält sig den 1 juli kommer vi att släppa ett begränsat antal platser för efteranmälan. Vi hoppas på er förståelse för detta beslut!

Vi tipsar också om att det finns flera anledningar till att anmäla sig tidigt, här är tre:

Håll utkik här på sidan för fler utlottningar som kommer att dyka upp de närmaste veckorna. I alla utlottningar utom för festivalpassen har alla hittills anmälda chansen att vinna. Utlottning av festivalpass görs efter var 30:e anmäld deltagare upp till 300 anmälda.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s