40066749-LCGGM[1]Det finns många olika sätt att under sommaren ladda upp inför Karlskrona Stadslopp. Kanske vill du träna i grupp, kanske vill du lägga upp och genomföra din träning själv? Vi kommer att erbjuda ett antal olika aktiviteter kopplade till loppet med syfte att ge inspiration och bra förberedelser.

Som en extra service till dig som tränar för Karlskrona Stadslopp har vår samarbetspartner och elittränare Martin Söderberg från MS Trainingsupport satt ihop ett antal olika träningsprogram som du kan följa fram till loppet. Programmen vänder sig till alla deltagare som vill uppfylla sina mål på Karlskrona Stadslopp, men lämpar sig även för andra lopp. Programmen är till för alla nivåer och vänder sig inte enbart till etablerade löpare.

Martin är idag en välutbildad tränare med bakgrund som elitlöpare där han under flera år representerade svenska landslaget. Som tränare arbetar han både med svenska som internationella idrottare, och har bland annat varit ansvarig för viss träning med det kenyanska landslaget i friidrott.

Hoppas du hittar ett program som passar dig och dina ambitioner, programmen sträcker sig över åtta veckor så på måndag är det dags att sätta igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s