Karlskrona_C_f+ñrgVi kan idag stolt presentera Scandic Karlskrona som ny samarbetspartner till Karlskrona Stadslopp. Scandic Karlskrona kommer att ha en central position i det som händer kring loppet. Under loppets gång kommer du som springer att passera förbi Scandics härliga uteservering där du kan få en extra boost av livemusiken och den extra vätskekontroll som ligger placerad mittemot. Vi kommer också att presentera ett antal aktiviteter inför loppet i samarbete med Scandic. Håll utkik här på hemsidan redan imorgon för att få veta mer om den första!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s