Det är titeln (utan frågetecken dock!) på den frukostföreläsning som Karlskrona Stadslopp den 16 juni erbjuder i samarbete med Scandic Karlskrona, löparcoach Anna Johansson från Wellivate/Tjejplanet och kiropraktor Ninni Norberg från Access Rehab.

Sommaren är här och ledighet väntar för många. Det innebär andra förutsättningar att få till och planera träningen så att den stämmer in med grillkvällar och strandmys. Vill du ha hjälp med att hitta en bra balans mellan träning, vila och kost? Vill du få tips om hur du kan hantera träningsparametrarna tid, frekvens och intensitet? Anna Johansson som driver Wellivate och Tjejplanet samt leg kiropraktor Ninni Norberg från Access Rehab pratar om träning utifrån dessa infallsvinklar. Efter föreläsningen bjuder Anna och Ninni in de som önskar till ett praktiskt träningspass där du får tips på smarta semesterövningar.

Här kan du läsa mer om föreläsningen. Observera att antalet erbjudna platser är begränsat, max 40 deltagare så först till kvarn.

Välkomna till en inspirerande morgon med Anna och Ninni!

frukostföreläsning_fbevent

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s