Imorgon öppnas Neptun2[1]Marinmuseums stora attraktion med ubåten HMS Neptun i spetsen. Förutom att vara en av de allra första besökarna erbjuds du ett gediget invigningsprogram på Stumholmen med musik, flaggutdelning, barnaktiviteter och mycket mer.

Representanter från Karlskrona Stadslopp kommer också att vara på plats för att prata om loppet. Du har då chansen att anmäla dig till loppet kontant, direkt på plats. Det finns inget att tveka på! Ladda plånboken med en tvåhundring och sök upp oss mellan 12.00-15.00, vi står tillsammans med Blekingetrafiken. Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s