Daniel Berggren i täten på Jämjöhalvan 2013
Daniel Berggren i täten på Jämjöhalvan 2013

Vi har nu passerat 120 deltagare och det har blivit dags att lotta ut det fjärde festivalpasset. Vi säger därmed grattis till Daniel Berggren från Trollhättans IF! Ramdalabördige Daniel är för övrigt en namnkunnig löpare som har goda chanser att placera sig högt i loppet. Vill du också ha chansen att vinna ett festivalpass och få lyssna på Melissa Horn, Bo Kaspers Orkester och Jakob Hellman? Se till att anmäla dig bland de 300 första till Karlskrona Stadslopp, vi har ytterligare 6 festivalpass (värde 450:-) att lotta ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s