instagram_startIdag har vi varit ute och provfilmat längs stadsloppsbanan. Det saknas lite redigering och paketering, men inom några dagar kommer vi att presentera hur sträckningen kommer vara den 31 juli. Elina Wahlberg från Team Blekinge och Måns Sandgren från OK Orion var våra löpande fotomodeller. Vi hade också god hjälp av våra sponsorer Scandic, Intersport och Hemköp. Från Castello hämtade vi också in ett par statister som fick hjälpa till att hålla beachflaggor när vi inte kunde fästa dem i kullerstenen.

Från och med idag startar vi upp en instagramkampanj där du gärna får lägga upp bilder på hur du förbereder dig inför Karlskrona Stadslopp. Tagga din bild på instagram med #karlskronastadslopp så har du chans att vinna en fri start till loppet! En liten jury utser den bästa bilden som belönas med en plats, och sedan lottar vi ut ytterligare två fria starter bland er som bidrar. Kampanjen pågår fram till och med den 22 juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s