Johan Tärnhuvud, farthållare 10 km - 40 min
Johan Tärnhuvud, farthållare 10 km – 40 min

I startfältet för Karlskrona Stadslopp kommer det att finnas sex stycken farthållare som hjälp för dig att nå ditt tidsmål. Dessa löpare kommer att springa i Karlskrona Stadsloppströjor och med vimpel med beräknad sluttid på ryggen. Leta upp önskad farthållare i starten och bit dig fast – de finns där för din skull!

Farthållarna kommer att springa mot de sluttider som finns upplagda i Martin Söderbergs träningsprogram. På 5 km-distansen finns det alltså farthållare för 20, 25 och 30 minuter. På 10 km-distansen beräknar farthållarna komma in på 40, 50 respektive 60 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s