anton_tildaDen 11 juli är det dags för nästa inspirationsföreläsning som ges av Karlskrona Stadslopp i samarbete med Scandic Karlskrona. Då föreläser syskonen Tilda & Anton Johansson från OK Orion. De är båda världselit i orientering sin respektive åldersklass och nu ger de en unik föreläsning strax innan de åker till Bulgarien för att representera Sverige i Junior-VM.

Anton och Tilda kommer att prata om hur två syskon båda kan bli så framgångsrika, hur deras uppväxt har haft betydelse för deras framgångar och hur de ser på framtida målsättningar. Även denna gång erbjuds 40 platser. Starttiden för föreläsningen blir 8.30 och dessförinnan serveras Scandics generösa frukostbuffé. Kostnaden är 125:- per person för både frukostbuffé och föreläsning. Anmälan öppnar inom kort, håll utkik här på hemsidan!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s