martinfilmMartin Söderberg är före detta elitlöpare och numera löparcoach med egna företaget MS Trainingsupport. Martin är den som har utvecklat träningsprogrammen för Karlskrona Stadslopp och här visar han nu i en film några basövningar som kan hjälpa dig att effektivisera din löpteknik. Vi filmade övningarna på stadion Idre Fjäll där Martin just befunnit sig på en veckas träningsläger:

Här berättar Martin generellt om hur löpteknikträning kan hjälpa dig att bli en bättre löpare, och om hur man bäst lägger in sina teknikövningar i den övriga träningen. Testa gärna övningarna före ditt nästa löppass, och låt dem bli en naturlig del av din löpträning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s