Ikväll gavs det tillfälle att provspringa Karlskrona Stadslopp-banan. Det var härligt att se den stora mängd löpare som dök upp! Vi räknade till nästan hundra personer som tog sig runt minst ett varv. Det gick inte att springa banan exakt som den kommer att springas den 31 juli, men vi hoppas att ni fick en bra känsla för vad som väntar om drygt 2 veckor!

Det var också många som ville ta chansen att vinna en fri start till loppet och vi har nu dragit 3 vinnare. Dessa heter Anne Grönquist, Roger Knutsson och Ella Pettersson! Stort grattis! Vinnarna meddelas även per e-post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s