funktionströjaDen supersnygga Karlskrona Stadslopp-tröjan är nu upptryckt och klar! Tröjan kommer att finnas för avhämtning tillsammans med nummerlapparna på Intersport i Karlskrona från och med måndagen den 28 juli kl 12.00.

Har du inte beställt din tröja har du fortfarande chansen! Du beställer den för endast 99:- via den vanliga anmälningssidan. Totalt finns det 200 tröjor, med reservation för risk för slutsålt för vissa storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s