kungsholmsfortVi har tidigare skrivit om närpolischef Anders Wiklanders utmaning om att genomföra Karlskrona Stadslopp arbetsklädd. Nu instiftar vi i samarbete med Visit Karlskrona ett särskilt pris för denna utmaning. Alla som genomför loppet iklädd arbetskläder har chans att vinna biljetter till en guidad tur till en av Karlskronas turistpärlor – Kungsholms fort. Du kan vinna lika många biljetter som ni är deltagare i loppet från just din arbetsplats. För att delta i utlottningen fyller du i en lapp/lott vid platsen för efteranmälan på Stortorget på tävlingsdagen. En lott per arbetsplats oavsett antal deltagare, max antal biljetter som är möjliga att vinna är 10 st.

20 guidade turer lottas också ut bland samtliga deltagare i Karlskrona Stadslopp. Biljetterna gäller för säsongen 2014.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s