Idag 20140727_161341provsprang en av Karlskrona Stadslopps farthållare, Sandra Bizzozero, banan. Sandra kommer att vara till hjälp för dig som vill nå 60 minuter på 10 km. Sandra har hittat kärleken till löpningen: ”Vi är ett, hör ihop. Kan jag inte springa känner jag mig inte hel. När jag springer ensam är det meditativt och efter ett tag är det nästan som att kroppen kommer i trans. Tankarna far, hit och dit, ingenstans och överallt. När jag är framme vid mitt mål är de mening och inte längre lösryckta fragment.”

Hur kommer du att disponera din timme på torsdag kväll? ”Jag kommer att hålla ett jämnt sexminuterstempo. De löpare som följer mig ska känna sig trygga med hastigheten och få möjlighet att spurta på slutet om man vill under timmen på milen.”

Vi pratar på under de två varv vi springer på banan denna eftermiddag. Värmen är stekande och vindpustarna ganska få men tiden går fort och Sandra har många spännande samtalsämnen att bjuda på. Kommer du att vara lika pratsam under Karlskrona Stadslopp? ”Under loppet kommer jag att känna av om någon önskar eller vill prata likaså om någon önskar extra pepp.
20140727_162906Jag kommer att finnas tillgänglig lite före start med min tröja och vimpel om någon vill prata om loppet. Det går också bra att ansluta under loppets gång. Jag ser fram emot torsdag, Stadslopp, Skärgårdfest med alla löpare, besökare/publik och ideella krafter som gjort det möjligt.”

Häng gärna på någon av Karlskrona Stadslopps farthållare på torsdag kväll – de finns där för dig och hjälper dig att nå drömgränsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s