KNA_Stadslopp_2014049[1]Vi har fått in ett antal kommentarer kring de goodiebags som delades ut i samband med nummerlappsutdelningen på Intersport, till alla som anmält sig senast 1 juli.

Kvinnor fick nagellack, män fick sportflaska

Vi vill härmed ge en förklaring till det inträffade:

Intersport fick hjälp av olika leverantörer för att kunna dela ut ca 400 goodiebags. Produkter som skänktes var bland annat sportflaskor och nagellack, men även andra produkter. Allra helst hade Intersport bara velat erbjuda löprelaterade artiklar och samma innehåll i samtliga påsar. Eftersom antalet anmälda blev större än vi trott var det dock inte möjligt. Man var tvungna att mixa lite och valde då att lägga nagellacken i påsar till anmälda damer istället för till anmälda herrar.

Till nästa år kommer vi att starta planeringen inför loppet tidigare och därmed också ha mer tid att ta kontakt med olika leverantörer för att ordna fram mer enhetliga och löprelaterade produkter. Vi beklagar det som inträffade i år.

Robin Sjöö, Intersport & Sofia Swartz, Team Blekinge

2 reaktioner till “Kommentar kring goodiebags

  1. Jag reagerade också direkt! Tyckte helt enkelt det var löjeväckande m nagellacket t oss kvinnor. Jag hade mycket hellre tagit en vattenflaska, av många olika anledningar. Och att förutsätta att alla kvinnor målar naglarna är ju ganska märkligt. Om man nu ska kalla något en “goodiebag” (har sprungit många lopp där de har sådana) så får man tänka till lite. I detta fallet hade det varit bättre att inte säga ngt alls, då hade kanske det som man fick varit en positiv sak, men nu blev det bara helt fel.

  2. Fattar inte varför folk gnäller på “Goodiebag”. På många lopp får man inget
    Var glad att ni fick något. Vattenflaskor finns att köpa så billigt ändå.
    Och till slut tröttnar man på att få dem också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s