DSC_0150[1]Team Blekinge och OK Orion arrangerar flera andra lopp över året. 8 november är det dags för Jämjöhalvan – ett lopp som har vuxit rejält de senaste åren sedan vi flyttade tävlingscentrum ner till Jändelskolan. Distanserna som finns att välja på är 21,1 km, 10 km, Jämjöhallenloppet 5 km och 0,5 km för de yngsta. Anmälan är öppen och ju tidigare du anmäler dig, desto billigare blir det. Imorgon är sista dagen att anmäla sig om man vill hänga på i anmälningsperiod 1. Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s