812200_jpg_2624430vI år hade vi inget barnlopp på Karlskrona Stadslopp. Men lördagen den 18 oktober finns chansen även för de yngsta att springa. Då arrangerar OK Orion Karlskronaloppet. Ett festligt lopp i Hoglands park! Alla som springer får medalj, banan och en festis. Snabbaste tjej och snabbaste kille i varje åldersklass vinner en ryggsäck från Swedbank. Dessutom lottar tidningen Sydöstran ut sammanlagt 9500 kronor bland skolklasser och förskoleklasser! Om ni får ihop minst fem stycken från samma skolklass eller förskoleavdelningen är ni med i utlottningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s