344[1]Vi kommer att befinna oss på Stortorget i Karlskrona, mitt i en myllrande Karlskrona Skärgårdsfest. Vi kommer att ha riggat upp en bana som tar dig genom festområdet och visar upp det vackraste sommarKarlskrona kan erbjuda.

Igår hade vi ett första planeringsmöte tillsammans med Michael Fransson från Karlskrona kommun, Robin Åkerman från Paraply Produktion och Gustav Leijon från Leijon Event. På Scandic Karlskrona, med utsikt över banan och med drygt 7 månader kvar till start, med årets erfarenheter med oss och nya idéer framför oss. Vi hoppas du är med oss och springer Karlskrona Stadslopp 2015!

Karlskrona Skärgårdsfest 2014 from Karlskrona Skärgårdsfest on Vimeo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s