atea_color_no_bkg_rgb_400pxIdag höll vi en presskonferens på Marinmuseum i Karlskrona tillsammans med några av årets samarbetspartners till Karlskrona Stadslopp. Det känns fantastiskt roligt att redan andra året ha byggt upp ett varumärke som leder till förfrågningar och en mängd goda idéer kring samverkan. Det goda samarbetet med Karlskrona kommun och Leijon Event gör också att vi i föreningarna kan koncentrera oss på själva loppet och ladda för att göra det riktigt bra.

11081736_402792839903778_1962733816_n
Sofia Swartz (Team Blekinge), Mattias Lindell (Atea), Johan Swartz (OK Orion)

En av årets stora nyheter är att vi inlett ett samarbete med IT-infrastrukturföretaget Atea. Tack vare samarbetet med Atea kan vi formalisera den lagutmaning som närpolischef Anders Wiklander initierade under premiärloppet. Ateas lagutmaning riktar sig till företag och andra arbetsplatser. Varje lag ska bestå av tre personer och distansen som gäller för Ateas lagutmaning är 5 km. Ni väljer själva om ni vill springa eller promenera, men vi vill att ni ska göra det iförda arbetskläder eller något som symboliserar ert yrke.

Bland alla deltagande lag i Ateas lagutmaning lottar Atea ut 3 st prischeckar på 3000, 2000 respektive 1000 kronor. Denna check tillfaller dock inte det deltagande laget. Istället anger ni i anmälan vilken idrottsförening med ungdomsverksamhet, hemmahörande i Karlskrona kommun, som ni vill donera vinstchecken till. Vår idé med detta är att uppmuntra den ungdomsidrott vi tror bygger broar, ger livslånga lärdomar och skapar ett större välmående. Vill ni inte skänka checken till någon förening utan stötta ett annat behjärtansvärt alternativ finns möjlighet att skänka pengar till Ateas hjälpande händer.

Anders Wiklander (Polisen) berättar om idén bakom lagutmaningen
Anders Wiklander (Polisen) berättar om idén bakom lagutmaningen

Detta är en en fond inrättad av Atea som regelbundet stödjer angelägna ändamål.

Bland alla deltagande lagen lottar vi dessutom ut ett antal paket á 3 luncher/middagar på några av Karlskronas restauranger. Vi rekommenderar därför att du börjar bearbeta dina kollegor redan idag, och är ni en förening som vill ha ett företags stöd – börja bearbeta det företaget. Den 1 april kl 20.00 öppnar anmälan till årets Karlskrona Stadslopp och de 15 första lagen kommer att kunna anmäla sig till reducerat pris!

Läs mer om Ateas lagutmaning här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s