web[1]Stadsloppet får i år en mer framträdande plats i invigningsprogrammet för Karlskrona Skärgårdsfest. Målgången i Stadsloppet kommer i år att flyttas till Stora scenen. Som en del av invigningen av både loppet och festen kommer gänget bakom Världens snabbaste allsång att göra ett gästspel från Stora Scenen och bjuda på ”Världens snabbaste uppvärmning”. Sju minuter komprimerad sång, pepp och dans som ger dig som deltagare i loppet en rejäl pulshöjare inför start!

Det blir första gången som Elton Bolton med Ola Selmén i spetsen kör detta konceptet och det känns hur häftigt som helst att debuten blir i Karlskrona under stadsloppet. En hel timme med Världens snabbaste allsång blir det sedan mellan 21.00-22.00, som After Run efter prisutdelningen i Karlskrona Stadslopp.

Vi kommer i år att skifta starttiderna så att 5 km startar först och 10 km startar sedan. Preliminära starttider är 18.30 för 5 km och 19.15 för 10 km. Världens snabbaste uppvärmning beräknas starta från Stora scenen strax efter 18.00. Och du… missa inte A-a-a-amigo ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s