Sofia Swartz (Karlskrona Stadslopp) med Ann-Sofie Axelsson (Sigma)
Sofia Swartz (Karlskrona Stadslopp) med Ann-Sofie Axelsson (Sigma)

En nyhet i årets upplaga av Karlskrona Stadslopp är SigmaSprinten. SigmaSprinten är ett spurtpris som delas ut till den tjej och den kille som är snabbast den sista biten in mot mål. SigmaSprinten inleds vid en Sigma-portal med tidtagningsmatta som du springer igenom. Sträckan kommer att vara lite drygt 200 meter och inledas med en lätt uppförsbacke. Siktar du på spurtpriset så kommer det att löna sig att göra sin backläxa!

Spurttider till SigmaSprinten kommer att tas för alla deltagare på 5 och 10 km. Spara gärna lite krafter och utmana kompisar, familjemedlemmar, kollegor… Snabbaste spurtarna totalt vinner en exklusiv specialgraverad iPad. Stort tack till Sigma för detta roliga initiativ som kommer att krydda loppet lite extra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s