Christian Malmström föreläser inför Kustmaran 2012
Christian Malmström föreläser inför Kustmaran 2012

Nu i veckan lottade vi ut en friplats på Wellivates löpardag den 1 maj bland er som hittills är anmälda till Karlskrona Stadslopp. Vinnaren av denna plats heter Magnus von Schenck, stort grattis Magnus!

Vi fortsätter att lotta ut fina priser bland er som anmäler er till stadsloppet. Anmäler du dig senast torsdag den 30 april har du chansen att vinna en plats på frukostföreläsningen ”Grottmänniska i en uppkopplad värld” som Christian Malmström håller på Scandic Karlskrona den 8 maj. Det finns fortfarande några platser kvar att köpa till föreläsningen, så vill du vara säker på att få en plats, boka upp den redan idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s