Kristianopel runt

Denna veckan lottade vi ut en fribiljett till Christian Malmströms föreläsning ”Grottmänniska i en Kristianopel runtuppkopplad värld” bland er som hittills anmält er till Karlskrona Stadslopp. Vinnaren av biljetten heter Danny Håkansson och är anmäld till 10 km på Stadsloppet. Stort grattis, Danny!

Nästa vecka lottar vi ut två friplatser till Kustmaran & Kristianopel runt bland er som hunnit anmäla er till Karlskrona Stadslopp senast lördagen den 9 maj. Kustmaran & Kristianopel runt går lördagen den 27 juni och är ett perfekt tillfälle för dig som vill springa på snabba och kontrollmätta banor i vacker kustmiljö. Det finns distanser för hela familjen, från 900 meter knattelopp till 42,2 km marathon (som också är veteran-SM i marathon i år).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s