Christer Rydberg (McDonald´s), Åsa Alm (Barnens Gård), Sofia Swartz (Team Blekinge), Johan Swartz (OK Orion), Robin Åkerman (Karlskrona Skärgårdsfest), Elina Wahlberg (Team Blekinge), Theo Porshult, Edit Hermansson, Ella Hermansson
Christer Rydberg (McDonald´s), Åsa Alm (Barnens Gård), Sofia Swartz (Team Blekinge), Johan Swartz (OK Orion), Robin Åkerman (Karlskrona Skärgårdsfest), Elina Wahlberg (Team Blekinge), Theo Porshult, Edit Hermansson, Ella Hermansson

Idag var det dags att berätta om ytterligare en nyhet kring sommarens Karlskrona Stadslopp. Vi hade redan förra året en önskan om att bygga ut arrangemanget med ett lopp för de minsta, och i år blir det verklighet!

I samarbete med McDonald´s, BLT och Barnens Gård kommer vi på eftermiddagen den 30 juli att arrangera den första upplagan av Karlskrona Barnlopp – ett lopp i Hoglands Park för alla barn upp till 10 år. Innan loppet kan du värma upp med Ronald McDonald, Bamse och Sprint-Älgen. Du springer ett eller två varv och i mål får du medalj, dricka och något att äta av McDonalds. Karlskrona Barnlopp kommer att kosta 50 kronor och anmälan öppnar inom kort. De 200 först anmälda barnen får en entrébiljett till Barnens Gård tillsammans med sin nummerlapp!

I parken kommer även att anordnas BLT:s tidningsrace – en kortare orienteringsbana med tidningsbalar att kryssa mellan. Denna aktivitet är gratis och alla får ett litet pris vid mål. I Hoglands Park kommer en stor scen att vara uppbyggd inför Skärgårdsfestens Live Green. Det kommer att bli en härlig familjeeftermiddag med mycket spring och musik! Hoppas vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s