Vi hoppas att du som deltog under Blodomloppet i Karlskrona hittade till vår monter och passade på att gissa hur många medaljer som hängde på stången. Håll utkik här på hemsidan så presenterar vi inom de närmaste dagarna vilka som vann fria startplatser och festpass.

Det finns i skrivande stund endast 10 individuella startplatser kvar till det lägre priset 150 kronor. När dessa platser är slut går vi över i anmälningsperiod 2 där en start kostar 200 kronor. Om du har ett festpass till Karlskrona Skärgårdsfest fortsätter dock startplatsen att kosta 150 kronor.

Vi hoppas att Karlskrona Stadslopp blir ditt nästa träningsmål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s