2015-05-11 15.16.16För en vecka sedan fanns vi med på Blodomloppet med en medaljgissningstävling, och nu har vi lyckats räkna hur många medaljer som hängde där på stolpen. Rätt antal var 121 stycken, och närmast av de 60 som gissade var Fredrik Berndtsson som vinner fri start för ett lag på 3 personer i Ateas lagutmaning – alternativt ett festpass till Karlskrona Skärgårdsfest. Även Sanna Dahlström och Elinor Engdahl (127) vinner pris, varsin fri start i Karlskrona Stadslopp. Ni som vunnit får instruktioner via e-post. Stort grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s