KNA_Stadslopp_2014526[1]Anmälan till Karlskrona Barnlopp öppnade för ett drygt dygn sedan och intresset har varit fantastiskt stort – det är redan över 200 barn som anmält att de kommer att springa i Hoglands Park den 30 juli. Åldersgränsen i Karlskrona Barnlopp är dock satt till 10 år för att vi ska kunna göra ett bra lopp för alla och för att vi ska kunna erbjuda samma fina målgångsgåvor till alla.

Alla barn och ungdomar som vill är dock välkomna att delta i stora Stadsloppet senare på kvällen. 5 km-distansen kommer att vara en härlig mix av deltagare som springer, joggar och promenerar. Ett utmärkt träningsmål och en kul aktivitet att göra förälder och barn tillsammans. Varför inte se hur många poliser och brandmän ni springer om längs vägen?

Vi vill gärna se ungdomar på startlinjen och har därför beslutat att deltagare födda 1999 eller senare från och med ikväll får anmäla sig till det reducerade priset 100:-. Chiptidtagning, dricka, banan, kexchoklad och Länsförsäkringars lilla överraskning ingår förstås i startavgiften även för er. Ni deltagare inom åldersspannet som redan hunnit anmäla er till fullt pris får igen en 50-lapp i infotältet på tävlingsdagen. Efter 25 juni blir startavgiften för ungdomar precis som för övriga deltagare högre, samt att antalet platser i loppet då blir begränsat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s