cykeltrim2 startplatser till valfri distans på Kustmaran & Kristianopel runt har lottats ut bland de hittills anmälda till Karlskrona Stadslopp. Lotten föll denna gång på Anders Wiklander och Mikael Harmander Salleke – stort grattis till er!

Idag presenterade OK Orion årets upplaga av deras populära sommaraktivitet Cykeltrim. Med en cykel ska du besöka ett antal punkter på en karta och para ihop dessa med rätt fotografi. Du har hela sommaren och en bra bit av hösten på dig att göra trevliga cykelutflykter och besöka punkterna i området mellan Kristianopel och Torhamn. Förra året deltog 500 personer. Du som har anmält dig till Karlskrona Stadslopp senast den 1 juni har nu chansen att vinna ett av de populära cykeltrimmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s