Nu ligger bansträckningen för årets Karlskrona Stadslopp-bana publicerad. Den kommer att skilja sig en del från förra året. En stor förändring är att starten är flyttad till Amiralitetsparken, och där kommer också Länsförsäkringar att ha en vätskekontroll för de som springer 2 varv. Ni kommer att springa banan åt motsatt håll jämfört med förra året. Det kommer att bli fler raksträckor längs med banan och färre knixiga svängar. Det blir en helt ny bansträckning längs med Hoglands Park, runda Polishuset (där vi räknar med stor hejaklack!) och sedan en fin transportsträcka längs med Borgmästarekajen runt Scandic där banans andra vätskekontroll finns.

Nästa torsdag, den 9 juli kl 18.00 erbjuder vi en öppen provlöpning av banan. Vi samlas på Stortorget och tar oss runt banan ett eller flera varv i olika fartgrupper. Hoppas vi ses då!banan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s