Missa inte morgondagens provlöpning av Karlskrona Stadslopp-banan! Vi samlas på Stortorget (vid Tyska kyrkan) kl 18.00. Efter lite kort information blir det gemensam uppvärmning med löparcoacherna Anna Johansson och Martin Söderberg. Anna och Martin bjuder även på nyttiga löpskolningsövningar. Runt 18.30 ger vi oss sedan ut längs banan med hjälp av flera olika guider och förcyklister. Det kommer att finnas sällskap som passar alla. Vill ni springa fler än ett varv på egen hand går det jättebra. Vi kommer också att finnas på plats på torget efteråt och svara på frågor kring loppet. Det kommer inte att finnas någon vätska utmed banan så ta gärna med dig egen dryck. Varmt välkomna!

Martin Söderberg och Anna Johansson
Martin Söderberg och Anna Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s