Vi gör ju i år en satsning på ungdomarna inte bara genom Ateas lagutmaning utan även genom att ha infört en ungdomsavgift där starten i Karlskrona Stadslopp kostar 100 kronor för ungdomar födda 1999 och senare. Vi har nu också fått in ett förslag om att införa ungdomsklasser med särskilda ungdomspriser. En klockren idé tyckte vi, så nu kommer det att på 5 km finnas klasserna Flickor/Pojkar födda 1999-2001 respektive Flickor/Pojkar födda 2002 och senare. De tre främsta i dessa fyra klasser kommer även de att få sina priser från stora scenen efter loppet. Alla ungdomar som anmäler sig till 5 km kommer att sorteras in i respektive klass och hamna på en särskild resultatlista.

Prislappen för ungdomar höjs inte på måndag till skillnad mot för vuxna – det är 100 kronor fram till tävlingsdagen som gäller. Vi kan redan nu se fler ungdomar än förra året i startlistorna och hoppas det blir ännu många fler till den 30:e. KNA_Stadslopp_2014354-SMILE[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s