En av de anmälda till Karlskrona Stadslopp är den duktiga golfaren Anton Kiddy Nilsson, som vanligen svingar klubba i Trummenäs GK men som också har ett förflutet i den ena arrangörsföreningen OK Orion: ”Jag sprang mycket orientering när jag var mindre. Hela familjen har varit väldigt insatta i OK Orion och även i orientering över lag. Jag tycker fortfarande att det är väldigt kul med löpning och jag försöker springa så mycket jag hinner vid sidan om min golfträning. Jag gillar att känna mig i bra form och det gör jag när konditionen är bra.”

På frågan om målsättningen med Stadsloppet blir Anton lite osäker: ”Jag har varit sjuk och krasslig senaste tiden. Men jag ska se det som ett träningspass fast med publik och härlig stämning.”

Vilken del av banan ser du mest fram emor? ”Förhoppningsvis blir det väl mycket folk på Ronnebygatan och då kan det bli häftigt att springa där med tanke på hur tajt det är mellan husen.”

Vad tror du om dina chanser i den avslutande SigmaSprinten? ”Jag är ganska snabb så om jag lyckas spara lite krafter så kan jag nog ha hyfsad chans. Jag ska spurta allt vad jag kan!”

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s