Nu finns sprillans färska tröjor och nummerlappar redo på Intersport Karlskrona City. Du som anmäler dig senast söndagen den 26 juli kl 20.00 kan hämta din nummerlapp på Intersport och med måndagen den 27 juli kl 10.00. Om du anmäler dig mellan söndagen den 26 juli kl 20.01 till och med onsdag 29 juli kl 23.59 kan du hämta din nummerlapp på Intersport först på torsdag den 30 juli, från och med kl 10.00. Detta gäller både för Karlskrona Barnlopp och Karlskrona Stadslopp. Nummerlapparna till Karlskrona Stadslopp uthämtas i butiken senast 17.45 den 30 juli.

Stadsloppströjan kan bara köpas via webben fram till och med den 25 juli. Vi säljer eventuella överblivna t-shirts i infotältet på Stortorget på tävlingsdagen. Än så länge finns alla storlekar utom dam L kvar.

t-shirt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s