Det första loppet under morgondagen är Karlskrona Barnlopp i Hoglands Park. Det är närmare 400 föranmälda barn och det går också jättebra att anmäla sig på plats i parken imorgon. Följande gäller:

Alla barn som anmält sig före 20.00 söndagen den 26 juli hämtar ut sin nummerlapp på Intersport. Där delas också Barnens Gård-biljetterna ut till de 200 först anmälda.

Alla barn som anmält sig efter kl 20.00 söndagen den 26 juli samt på tävlingsdagen hämtar ut sin nummerlapp i Hoglands Park. Efteranmälan och nummerlappsutdelning öppnar kl 12.00.

Första start i loppet är klockan 13.00 och det blir sedan ytterligare 4 heat innan vi avslutar barnloppet. Barnloppet har ingen tidtagning och inga resultat publiceras. Alla deltagare får medalj, dricka och fruktpåse vid målgång.

Parallellt med Karlskrona Barnlopp erbjuder vi BLTs tidningsrace. Det blir en skojig bana där du får springa mellan tidningsbalar på tid. Tidningsracet är gratis och öppet för alla, men de priser som delas ut är i första hand avsedda för de barn som inte har möjlighet att delta i Karlskrona Barnlopp.

Vi hoppas att det även blir riktigt mycket publik imorgon. Varmt välkomna till barnens folkfest i Hoglands Park!

Äntligen får vi springa!
Äntligen får vi springa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s