Första upplagan av Karlskrona Barnlopp arrangerades förra året och det blev en stor succé. Nästan 600 barn tog sig runt 1300, 600 eller 250 meter i Hoglands Park – påhejade av storpublik och Pingu, Ronald McDonald, Nallen och Grodan. Torsdagen den 4 augusti är det dags igen!

Barnen kommer att delas in i olika startgrupper efter ålder och första start kommer att vara 12.00.

Anmälan till Karlskrona Barnlopp öppnar imorgon 17 maj kl 20.00. I år kommer det att lottas ut fribiljetter till några av Karlskronas mest populära barnfamiljsattraktioner bland de som anmäler sig under maj respektive juni månad. Loppet kommer att kosta 60 kronor i föranmälan och då ingår medalj, dricka och goodiebag från McDonalds. Det kommer också att hända massa annat kul i Hoglands Park runt omkring loppet så boka in den 4 augusti!

13211109_10153528023497411_605476809_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s