13242064_10153529551967411_786790927_oVi kan stolta presentera Barnens Lekland som ny samarbetspartner till Karlskrona Barnlopp. Barnens Lekland är lek- och busparadiset i Kungsmarken som under den senaste tiden gjort en rejäl satsning i sin verksamhet. Vägg i vägg ligger nyöppnade Karlskrona Outlet.

Fribiljetter till Barnens Lekland kommer att lottas ut bland de först anmälda, tillsammans med fribiljetter till Barnens Gård. Apan Arne, som vanligtvis leker på Barnens Lekland, kommer den 4 augusti istället att finnas med i Hoglands Park tillsammans med Pingu, Ronald McDonald och de andra maskotarna för att springa med och heja längs vägen. Arne kommer också att ge tips på träning inför loppet på Karlskrona Barnlopps Facebooksida.

Anmälan till Karlskrona Barnlopp öppnar ikväll 20.00!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s