Ateas lagutmaning är för er som är 3 personer som vill delta på 5 km. Ni springer samtidigt som övriga i 5 km-klassen, men genom att anmäla er tillsammans i lag går 100 kr av startavgiften till starten av en Fritidsbank i Karlskrona plus att ni har chansen att vinna en lunch eller after work till laget!

En av sponsorerna är Bistro j & Länken som skänker en lunch för tre personer som utlottningspris i lagutmaningen. Restaurangchef Joakim laddar upp inför Karlskrona Stadslopp med ett träningspass i Formia i Italien, där han är i gott sällskap av landslag på träningsläger.

Övriga som hittills hakat på och sponsrar med utlottad lunch eller after work är Cozy Kitchen, Restaurang Michelangelo och Cafe Gelato. Vill din restaurang också stötta Ateas lagutmaning? Kontakta oss på karlskronastadslopp@gmail.com så berättar vi mer!

Mer om Ateas lagutmaning hittar du här:
https://karlskronastadslopp.se/ateas-lagutmaning/
Det finns ännu platser kvar till fyndpriset 450:- för ett lag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s