Förra året var debut för Marika Ottosson att fotografera Karlskrona Stadslopp. Marika tillhör inte någon av arrangörsföreningarna men ville gärna ställa upp och bidra till att skapa löparminnen och hennes bilder från loppet är fantastiska! Vi är därför så glada att Marika lovat att återkomma som fotograf även i år. Marika vill också lämna ett erbjudande till alla som deltar i Karlskrona Stadslopp 2016:

En bokning av fotografering hos Marika Ottosson Foto innan 2016-09-30 ger dig 500 kr rabatt mot uppvisande av bokning/nummerlapp från Karlskrona Stadslopp 2016. Själva fotograferingen kan sedan genomföras efter detta datumet, men bokningen ska göras innan. Erbjudandet går ej att kombineras med andra erbjudanden.

För bokning www.fotografmarikaottosson.com

Stort tack för din medverkan, Marika!

marika.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s