13840427_10154250358563726_2128089844_oEn av våra nya samarbetspartners i år är Holmgrens Bil – vilket vi är väldigt glada och stolta för! Linda Svensson som är säljchef på Holmgrens Bil säger: ”Vi är med för att det känns roligt att få vara en del av Karlskrona Skärgårdsfest och Stadsloppet som är starten på folkfesten i stan. Ett lopp som har fokus på att alla kan vara med”.

Holmgrens Bil hjälper oss mycket i samband med loppet vad gäller transport och material. De sponsrar också Karlskrona Stadslopp med varsitt kanonpris till snabbaste kille respektive tjej över 10 km – en weekendbil! Detta innebär att segrarna får chansen att ta med familjen eller vännerna på en liten semestertripp. Ni har möjligheten att åka till valfri destination i Sverige med en fulltankad ny BMW från Holmgrens Bil. Bilen bokas hos Holmgrens Bil en valfri helg (fredag-söndag) och vinsten gäller året ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s