Stadsloppet2015+-+31[1]Bara två dagar kvar till årets Karlskrona Stadslopp och idag 23.59 stänger föranmälan via webben. Idag är också sista dagen att anmäla sig om man vill vara med i lagtävlingen. Här har vi många fina utlottningspriser som våra samarbetspartners skänkt!

I de individuella klasserna går det bra att anmäla sig på tävlingsdagen i Hoglands Park respektive Stortorget, men vill du slippa köer och kunna hämta ut din nummerlapp tidigare på Intersport så skickar du in din anmälan redan idag 🙂

Hoppas vi ses!

 

2 reaktioner till “Idag stänger föranmälan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s