Skärmavbild 2017-06-20 kl. 23.57.16För många väntar snart semester från arbete och andra plikter. Ett utmärkt tillfälle att komma igång med träningen ordentligt. Sommaren bjuder på många chanser till härliga löprundor. Låt målet med dessa vara Karlskrona Stadslopp torsdagen den 3 augusti. Ett härligt lopp som inviger Karlskrona Skärgårdsfest. Om du anmäler dig senast 3 juli får du en snygg stadsloppströja på köpet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s