Med två dagar kvar till första anmälningsstoppet rullar anmälningarna in ordentligt. I skrivande stund har vi hela 130 föranmälningar till Karlskrona Barnlopp och 217 till Karlskrona Stadslopp, men då återstår ändå mer än månad till tävlingsdagen. Bland de anmälda finns bland annat fjolårssegraren i herrarnas 10-kilometersklass, Daniel Berggren och fjolårstvåan i motsvarande damklass, Sandra Södergren. Det betyder att vi kan räkna med några riktigt vassa topptider även i år.

Det har varit lite strul med anmälningssystemen inledningsvis. Nu fungerar allting smidigt och fort, men om ni känner drabbade – dubbelanmälningar, uteblivna fakturor etc – hör av er till karlskronastadslopp@gmail.com omedelbart så löser vi det! Vi uppmanar alla som har anmält sig att ta en kik på deltagarlistorna och dubbelkolla så allt ser bra ut:

Deltagarlista Karlskrona Stadslopp

Deltagarlista Karlskrona Barnlopp

Så vad händer nu? Om två dagar stänger första anmälningsperioden. Det betyder ingen skillnad i pris, men den coola Stadsloppströjan ingår inte längre. Är ni sugna på en grym funktionströja gäller det anmäla sig nu! Senare under Juli går vi ut med information till alla deltagare om nummerlappsutdelning och annat viktigt.

Lycka till med träningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s