2017 blir tredje året i rad som Atea förgyller Karlskrona Stadslopp med sin lagutmaning. I lagutmaningen slår du dina pigga ben ihop med jobbarkompisar, klubbkamrater, familjen eller egentligen vem som helst för en chans att vinna fina utlottade priser från Atea och våra andra samarbetspartners. Alla kan vinna, men vi kan väl säga att segerchanserna knappast blir mindre om hela laget kommer i enhetlig utstyrsel…

Genom åren har vi sett allt från sjukgymnaster och hockeyspelare till poliser och brandmän maka sig runt i full arbetsmundering. Det ser lovande ut även i år med spännande lag som Räddningstjänsten Östra Blekinge Jämjö redan anmälda.

Det kostar ingenting att anmäla sig till Ateas lagutmaning, däremot måste alla lagmedlemmar vara anmälda till valfri klass på Karlskrona Stadslopp. Till skillnad mot tidigare år finns det inga krav på att alla lagmedlemmar ska springa samma klass – så länge alla lagmedlemmar fullföljer sitt lopp är laget med i utlottningen av priser. Med ert deltagande har ni bland annat chans att stötta lokala idrottsföreningar: Atea lottar nämligen ut 1000:-, 2000:- respektive 3000:- som går direkt till den idrottsförening ni föredrar. Enda kravet är att föreningen ska vara lokal (Karlskrona kommun) och ha en godkänd ungdomsverksamhet. Se listan över godkända idrottsföreningar här!

IMG_9593

Kommer ni inte överens om någon idrottsförening? I så fall går pengarna till Ateas Hjälpande Händer, en fond som i sin tur fördelar pengarna mellan organisationer som Hjärt-Lungfonden och Röda korset. Förutom Ateas prispengar lottar vi ut luncher på stans restauranger och andra ”bra att ha”-grejer. Det finns med andra ord massor att vinna och inget att förlora, så varför inte anmäla ert lag redan idag? Anmälningsformuläret hittar ni här!

Så vilka är Atea? Vad gör de? Själva beskriver de sig som specialister inom IT-infrastruktur som tänker vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Verksamheten sträcker sig över hela Sverige, från Malmö till Kiruna, och bland mer än 2000 anställda arbetar nästan hälften som konsulter. Vi som älskar friidrott och löpning är välbekanta med loggan – Atea finns nämligen med som huvudsponsor till några av våra största friidrottsprofiler (Michel Tornéus, Khaddi Sagnia, Daniel Ståhl och Sofie Skoog) samt en lång rad motionslopp över hela landet. Det känns naturligtvis riktigt bra för oss som jobbar med Karlskrona Stadslopp att vi får vara med i det här gänget, och vi tackar Atea för möjligheten att erbjuda lagutmaningen även i år!

 

atea_color_no_bkg_rgb_400px
www.atea.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s