177 anmälda till Karlskrona Barnlopp redan! Vanligtvis har vi knappt ens hunnit öppna anmälan så här dags, men vanan desto trognare har vi härliga fribiljetter till stans roligaste besöksmål att lotta ut bland alla som anmäler sig tidigt. Idag riktar vi uppmärksamheten mot Barnens Gård som är med och stöttar Karlskrona Barnlopp för tredje året i rad!

BarnensGard_rgb_72dpi_jpg

Vad behöver egentligen sägas om Barnens Gård? Ingen som kört, cyklat, eller sprungit mellan Lyckeby och Jämjö kan väl ha undgått det färgglada leklandet. Alla vi som har varit där minns den magiska skördetröskan, vattenlandet och Tjurruset. Undertecknad råkar vara född i närheten så sent som -95 och har livliga minnen från toppendagarna som spenderades här. För 15 år sedan hade jag gjort vad som helst för en biljett och inget tyder på att Barnens Gård har blivit mindre kul sen dess. Därför känns det extra bra att Barnens Gård är med och stöttar Karlskrona Barnlopp med fribiljetter.

De tio första entrébiljetterna lottar vi ut bland alla som har anmält sig senast på lördag (15/7 2017). Det finns ytterligare tio biljetter i potten och dessutom 10 biljetter till nyöppnade Busfabriken i Kungsmarken. Alla entrébiljetter kommer att lottas bland de 300 först anmälda, så har ni inte redan anmält er börjar det bli bråttom!

Anmälan till Karlskrona Barnlopp hittar ni här!

Mer om Barnens Gård kan ni läsa här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s