Med mer än 350 anmälda deltagare till Stadsloppet och mer än 170 till Barnloppet börjar anmälningsläget se riktigt bra ut, men… tänk om vi kunde bli dubbelt så många? Om alla som redan är anmälda till Stadsloppet tog med sig en kompis skulle vi nå drömgränsen på 700 deltagare. Utrymme finns det gott om, så därför har vi gjort det extra lönsamt att värva en kompis. I potten finns en lyxig frukost på Scandic eller en hel övernattning, givetvis för två så du kan dela den med din kompis. Som om det inte räckte att ni får dela löparglädjen!

Priserna tilldelas formellt deltagare som värvat ytterligare deltagare till loppet. För att bli aktuell gäller det att den du värvar fyller i ditt namn och e-mail i anmälningsformuläret. Anmälan till Stadsloppet hittar du här!

När du ändå är ute och värvar, varför inte passa på att hitta en tredje kompis och anmäla er till Ateas lagutmaning för chans till ännu fler fina priser? Anmälan till Ateas lagutmaning hittar du här!

Värva en vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s