Bara 12 dagar kvar till Karlskrona Stadslopp! Det finns fortfarande utrymme för spontananmälningar – med fem dagar kvar av ordinarie anmälan har vi förvisso redan passerat målet på 400 föranmälda löpare, men Karlskronas historiska gator rymmer betydligt fler än så. Anmäl er nu!

12 dagar kvar alltså. Förberedelserna ger sig in på slutspurten. De sista vägvisarna ska rekryteras, nummerlappar ska beställas, delas ut och så vidare. Och på tal om slutspurt, gissa vilka som är med och kryddar till avslutningen på Karlskrona Stadslopp även i år? Sigma naturligtvis! Den årligt återkommande Sigmasprinten är perfekt för dig som fortfarande har energi att göra av med när upploppet närmar sig. Här har du chansen att vinna en specialgraverad Ipad från Sigma. Allt du behöver göra är att spurta snabbast av alla. Vi tar tiden, från portalen vid Amiralitetsparken ända upp till målet på Stortorget. Spelar ingen roll om du är först eller sist i fältet – snabbast mellan portalerna vinner!

SIGMA-logo_rgb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s